die-herkenbare-liedjes-van-vroeger

Voor wie is Stichting Erato?

Welke mensen geven we door muziek momenten van vreugde en vrolijkheid? Wie brengen we blijdschap, plezier, troost en kracht? Of momenten van herkenning, rust en verbondenheid?

Onze doelgroepen wonen en leven in de Provincie Limburg. Zorgafhankelijke ouderen, kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Mensen met dementie, langdurig zieken en medemensen in de terminale (thuis)zorg.
Allen verdienen kleine momenten van geluk.

Met grote zorgorganisaties maken wij van tevoren afspraken over het aantal Muzikale Contacten. Hiervoor hebben we intentieverklaringen opgesteld en ondertekend met betrekking tot het organiseren en brengen de vastgelegde Muzikale Contacten:

Intentieverklaringen t/m oktober 2012

• 08-09-2011 De Zorggroep
  • 06-10-2011 Kunstencentrum Venlo
  • 01-12-2011 Vivre
  • 02-12-2011 Proteion
  • 02-03-2012 Mosae Zorggroep.
  • 22-03-2012 Parc Imstenrade Heerlen
  • 23-04-2012 Sevagram
  • 23-04-2012 Radar

Zorgorganisaties waarbij reeds Muzikale Contacten plaatsgevonden hebben en nog zullen plaatsvinden in 2012

• Dichterbij
  • Daelzicht
  • Orbis,(De Baenje Sittard)
  • Cicero Zorggroep (Schuttershof Brunssum )
  • Koraalgroep Sittard (Op de Bies Landgraaf)
  • Adelante Hoensbroek revalidatiekliniek
  • Mondriaan Heerlen

Verder is er in 2012 reeds contact gemaakt met de Meandergroep Parkstad/Kerkrade en de toezegging gedaan voor Muzikale Contacten in 2013

Wenslijst
Er staan nog diverse zorgorganisaties waar we ook graag Muzikale Contacten willen aanbieden op onze zogenaamde wenslijst.

Deel deze pagina: LinkedIn

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!