een-blije-herinnering-is-een-klein-feestje

Ervaringen / reacties

Was u deelnemer bij een Muzikaal Contact of was u hierbij aanwezig als verzorger, begeleider of familielid en u wilt uw ervaringen en beleving met ons en bezoekers van de website delen, dan kan dit.

Vul dan het algemeen contactformulier in. Wij horen graag van u.

Muzikaal contact bij De Mulder in Venray

Hallo,

Afgelopen woensdag heeft een groepje bewoners van de Mulder genoten van een prachtig interactief optreden van Mirjam Aarts.

Dankzij het herkenbare repertoire en meerdere verzoeknummers werd er volop meegezongen. Leuke gesprekken vonden plaats en mooie herinneringen werden opgehaald samen. Vrolijke gezichten en veel enthousiasme!

Bedankt voor het organiseren!

 

Muzikaal contact hospice Mariaweide in Venlo

Het optreden van Marion Vervoort was in alle opzichten zeer geslaagd.

Marion is niet alleen een goede zangeres met een heel breed repertoire, ze heeft het talent om te verbinden met oprechte belangstelling en gesprekjes. Heel warm en recht uit het hart. Zó belangrijk voor onze gasten die dat vaak haarfijn aanvoelen. Belangrijk ook dat Marion zo relaxed is; ze kijkt niet om een wat extra tijd.

Bijzonder waren de momenten bij een van onze gasten op kamer; de emotie - wederzijds - was zó mooi om mee te voelen.

Erato heeft er een pareltje bij en Mariaweide ziet Marion graag nog vaak terug.

Hartelijke groet,

 

Muzikaal contact WBC Melick (PSW)

Beste,

Afgelopen woensdag 5 april is Jos van Rens bij ons, WBC Melick, geweest voor een optreden. 

Kort gezegd, het optreden was top! Jos speelde goed in op de cliënten en onze cliënten konden hun verzoekjes indienen, wat ze als erg fijn ervaren hadden. Een van onze cliënten had zijn gitaar meegenomen om samen met Jos gitaar te spelen. Andere cliënten hadden flink meegezongen, met liedjes die voor hen bekend waren.

Aan het einde de cliënten de vraag gesteld wat ze ervan vonden, ze waren allemaal positief over het optreden, en hebben flink genoten. 

Heel erg bedankt nogmaals, zowel naar geheel stichting Erato als naar Jos specifiek!

Nog een fijne dag gewenst! 

Muzikaal contact ZC Hieronymus in Weert

Onze bewoners hebben genoten van de muzikaliteit van Jac Mevissen. Hij speelde geweldig in op de bewoners. Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank namens onze bewoners voor dit geweldige optreden.

Met vriendelijke groeten,

Welzijnscoach Zorgcentrum Hieronymus (Land van Horne)

Muzikaal contact DNM, Centime 10 in Tegelen

Bij deze wil ik je even laten weten, dat de bewoners van woning 10 Centime erg hebben genoten van Angelique Hesen. Collega vertelde  dat dit toch wel geweldig was geweest, en dat zij zeker terug mag komen. Dus bij deze, dankjewel namens bewoners Centime (De Zorggroep)

Muzikaal contact DNM, Centime 4 in Tegelen

Ik wil jullie even laten weten, dat de bewoners, en enkele partners hebben genoten van Loes van Dijk. De partners hadden wij niets verteld en waren dan ook verrast met haar optreden. Nogmaals bedankt, namens bewoners en partners Centime 4 (De Zorggroep). 

Muzikaal contact WBC Coenraad Abelsstraat in Weert

We hebben net op twee groepen een optreden van Math Craenmehr gehad. GEWELDIG!!!!!!!!

We hebben zulke mooie reacties van cliënten gehad.

ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR!!!!!!!!!!! (PSW)

Muzikaal contact AC Pappelhof in Roermond

Vanmiddag is Math Craenmehr van Stichting Erato in de Soase van AC Pappelhof komen zingen en spelen op zijn gitaar. Het was in één woord geweldig!! Enthousiast, maakte goed contact met de cliënten, zong leuke liedjes, betrok ze op een leuke manier erbij. Zelfs een cliënte die normaal gesproken wat terug getrokken is, ging uit zich zelf dansen en zocht contact met Math. Een cliënt die gisteren jarig was geweest voelde zich vandaag nog eens jarig doordat hij zo mooi werd toe gezongen. Iedereen vond het prachtig en heeft volop genoten!

DANK JULLIE WEL!! (PSW)

Muzikaal contact Koepelhof in Maastricht

"Vandaag was Bärbel Ehlert weer op etage 5 om met de bewoners muziek te maken; een groot compliment voor deze mw. is zeker aan de orde. Vanaf het moment dat ze begint met spelen zijn er meerdere bewoners die meezingen en/of meeklappen op het ritme van de muziek. De interactie met haar en de bewoners is optimaal. Ik word er altijd blij van als ze er is." (Envida)

Muzikaal contact Hiëronymus in Weert

"Wij willen jullie van harte bedanken voor dit optreden van Jos van Rens. De bewoners van Hieronymus (Land van Horne) hebben hier erg van genoten. We zagen de bewoners stralen van blijdschap. We hopen Jos nog eens terug te zien!"

Muzikaal contact Locatie de Pilmus in Meerlo

''Vanavond heeft Leen Gelders een muzikaal contact verzorgt op de Pilmus in Meerlo. Cliënten hebben genoten op ieders manier, heel mooi om te zien. Eenmaal toen het eerste nummer gespeeld was, zat de stemming er heel goed in. Leen weet precies wanneer het rustiger moet en wanneer het wat "wilder" kan. Bij het naar bed gaan zeiden verschillende cliënten al dat ze genoten hadden. Het was TOP en voor herhaling vatbaar!!!

Muzikaal contact Hornerheide

''We hadden vanmiddag op Hornerheide weer een ontzettend leuke middag met Chrissy Steinen. Haar enthousiasme zet iedereen aan tot actie. Er wordt meegezongen de zakdoek uit de broekzak gehaald en.......dat is hilarisch, om een handtekening gevraagd. Met de woorden 'als je beroemd wordt en op tv komt heb ik tenminste een handtekening van jouw. Leuk ook zoals ze tussen het zingen door een toelichting geeft over de muziek. En men is natuurlijk behoorlijk onder de indruk als ze de saxofoon bespeelt. Dus kortom: Wij zijn erg blij met Erato!

Muzikaal contact Zorghuis in Tienray

We willen jullie laten weten dat het optreden van Math Craenmehr erg goed bevallen. Is zeker voor herhaling vatbaar is. We hadden dit aangeboden gekregen van de Thoeskwis. Bewoners en Activiteiten Begeleiding zorghuis Tienray

Muzikaal Kerst contact Zonnetrio M.O.C.

"Hiermee wil ik even mijn verhaal vertellen. Hoe geweldig Renate Dirix en Eleën Bartholomeus samen deze middag voor onze mensen tot een ware kerstsfeer hebben gecreëerd. Ze deden het vol enthousiasme en humor. Daarbij vertelden ze leuke anekdotes. De mensen waren ook heel erg verrast door deze herders uit den landen. Compleet met schaapje(pluis). Veel instrumenten kenden de gasten niet. Het was echt top. In de toekomst willen wij graag hun nog eens uitnodigen. Dank jullie wel. Een hele mooie kerst en een muzikaal nieuwjaar voor al jullie medewerkers. Vriendelijke groeten Thea, Zonnetrio M.O.C. Maastricht"

Muzikaal contact verpleegafdeling Mozaïek, Proteion

"Dinsdag 24 oktober jl. hebben we wederom mogen genieten van een prachtige middag, ditmaal verzorgt door Renate Dirix. Er zaten al enkele mensen klaar, en terwijl Renate haar keyboard installeerde, schoven er nog diverse mensen aan. Op een gegeven moment zaten we met zo’n 15 mensen in een grote kring te genieten van de diverse liedjes die op het repertoire stonden. Er waren dames bij die vaak en veel zingen en die alle liedjes meezongen, dit tot grote verwondering van Renate en diverse personeelsleden. Maar vanmiddag raakte ze ook enkele mensen waarvan ik niet altijd zeker was of de muziek nog werd opgepikt. Er werd hier en daar een woord meegezongen, en zelfs nadat het liedje afgelopen was werden de laatste woorden opnieuw ingezet. Om kippenvel van te krijgen. Na enkele nummers werd er door diverse mensen zelfs een tango en een Engelse wals ingezet. Prachtig om te zien hoe een 75-jarige dansles gaf aan een 25-jarige broeder. Stichting Erato: namens al onze bewoners wederom bedankt voor een prachtige middag. Al is het buiten wel eens druilerig weer in de herfst, dankzij jullie schijnt op Roncalli altijd even de zon. CHAPEAU! Resi, verpleegafdeling Mozaiek - Proteion Roncalli."

Muzikaal contact Woonzorg Centrum Herten

"Vanmiddag heeft Angelique Hesen bij ons in Herten gezongen. Wij zijn, 8 bewoners die wonen op pg, kleinschalig wonen Herte. De bewoners hebben genoten en veel liedjes meegezongen. Bewoners die dementerend zijn, en vaak niet de juiste woorden meer vinden of zinnen kunnen maken zongen soms de hele tekst mee. Dit was mooi om te zien. Angelique liet ze meezingen, maakte ondertussen een dansje en maakte met eenieder contact. De mensen zitten nu nog na te neuriën. Dank je wel voor de mooie middag. Met vriendelijke groet, De Zorggroep Woonzorg Centrum Herte"

Muzikaal contact Hezeland Gennep

"Op zaterdag 15 juli  kregen we een muziek moment aangeboden van Stichting Erato Muzikaal Contact. Deze werd verzorgd door Leen Gelders. Leen is een muziektherapeut en heeft veel ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Op Hezeland 29 en 31 wonen volwassen cliënten met een verstandelijk beperking met  gedragsproblematiek. Leen was er om 14.00 en legde uit wat de bedoeling is van een muzikaal moment van een uur. Voor ons een nieuwe ervaring om op deze wijze te cliënten te laten ervaren van de muziek die Leen maakt. De cliënten zaten in de huiskamer en waren verrast. Leen zat in de midden met een gitaar en begon kinderliedjes te zingen. Je zag aan de cliënten dat ze de liederen herkende en begonnen mee te wiebelen op de muziek. Na enkele liedje, zag je dat ze er van genoten. Er werden verschillende liedje gespeeld, zo moesten ze erg lachen toen er een vies lied werd gezongen. De cliënten kregen zelf ook een instrument in de handen om met de muziek mee te doen. Client kregen een autoharp op schoot zodat ze de trillingen konden voelen van het instrument, hier mochten ze ook op spelen. Ook moesten ze erg lachen toen er een kriebel lied werd gezongen. Een cliënt was onrustig omdat hij niet precies wist wat er ging gebeuren, naarmate werd hij ontspannen en moest zelfs lachen op het einde van het uurtje. Het laatste lied was een lied van Guus Meeuwis van het is een nacht. Een cliënt had zo genoten dat hij toen hij naar bed ging nog over het muziek moment. Al met al een leuke  spontane ervaring voor onze cliënten. Graag willen we u hiervoor hartelijk danken en hopen in de toekomst dit nogmaals een keer dit te ervaren. Namens alle cliënten en medewerkers van Hezeland 29-31 te Gennep."

Muzikaal contact Zonnebloem afdeling Heibloem

"Alweer een geweldige middag; heerlijk in de zon op het terras, zachtjes meezingend met de oude liedjes die de revue passeerden. De eerste tonen werden gespeeld en de gasten herkenden het en begonnen al te zingen. Een geweldige afsluiting van het seizoen voor de vakantie. Dankjewel dat dit mogelijk gemaakt kan worden. Groetjes Zonnebloem Afdeling Heibloem."

Muzikaal contact BPA Octopus Sevenum

"Gisteren is Leen bij ons op Octopus geweest om een muzikaal contact te verzorgen. Op Koningsdag mochten wij op Octopus genieten van een muzikaal contact, door ons aangeboden door Stichting Erato. Onze bewoners genieten allemaal op hun eigen manier erg van muziek. Leen komt vaker bij ons en zorgt altijd voor een fijne muziekochtend. Met veel enthousiasme, liedjes die aanspreken en verschillende muziekinstrumenten was het wederom een geslaagde ochtend. Uiteraard hebben we Lang zal hij leven voor de koning gezongen want dat liedje kon niet ontbreken in het repertoire! Dankjewel Erato voor deze leuke morgen! Met vriendelijke groet Gilja, PBA Octopus Sevenum"

Muzikaal contact WBC Geenestraat Echt

"Het optreden van Math Craenmehr was een groot succes. Onze bewoners hebben van het begin tot het eind genoten. Er werd goed meegezongen en gedanst. Math legde een zeer laagdrempelig contact wat onze bewoners alleen maar ten goede kwam. Geweldig. Hartelijk dank voor deze geweldige avond. Met vriendelijke groet, Nelly, begeleider WBC Geenestraat, Nederweert"

Muzikaal contact BPSW locatie Lindelaan

"Bij deze een beknopt verslag van het optreden van Aimee Baars op de Lindelaan in Roermond j.l. woensdag. Het was een groot succes !! Bewoners en begeleiding hebben genoten van zang en gitaarspel. Er werd vlijtig meegezongen en ook "geschunkeld". Ook werden er enkele tips voor liedjes aan Aimee door gegeven die ze ook ooit graag zouden willen horen. Zij neemt dit mee in haar repertoire. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. We houden ons aanbevolen. Met vriendelijke groet, Toos, begeleider BPSW Locatie Lindelaan"

Muzikaal contact Dagbesteding de Naobere 

"Vanmiddag is Mariet met de harp bij ons geweest en heeft prachtige muziek gemaakt. Dit waren vooral bezoekers met laag niveau. Iedereen lag, zat en hing ontspannen op de bank of in de rolstoel. Veel ontspannen gezichten, en bij sommige bezoekers vielen de ogen dicht, heel rustgevend. We hebben allemaal genoten. Team Naobere"

Muzikaal contact KDC de Heisterkes Haelen 

"Maandag 13-3 is Leen Gelders weer in onze rode groep van KDC de Heisterkes in Haelen geweest. . Leen weet de kids te prikkelen. Met haar aandacht reageren ze op haar stem, de klanken van de instrumenten en nemen ze ook actief deel aan het muzikaal contact.  Het ene kind door een samenspel op de trom, het andere kind door het voelen van de klanken  en een derde door een alerte blik en een grote lach. Zo beleeft ieder zijn muzikaal moment. Leen, we willen je weer bedanken voor dit speciale moment. Groetjes, kids en begeleiding van de rode groep"

Muzikaal contact Boomheide Gennep 

"Vandaag 25 februari is troubadour Math bij ons op de woning komen spelen op zijn gitaar. De cliënten bij ons zijn van laag niveau, maar hebben zichtbaar genoten van deze optreden. Math speelde goed in op de behoeftes van de cliënten, dit was mooi om te ervaren en zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes cliënten en medewerkers Boomheide te Gennep dichterbij."

Muzikaal contact St. Jozef Wessem 

"Aimee Baars heeft woensdag 15 februari jl op de Verpleeg afdeling in zorgcentrum St. Jozef Wessem de muziek verzorgd namens Erato. Met haar mooie stem, gitaarklanken en liedjes bracht ze al vlug stemming in de huiskamer de mensen hebben zichtbaar genoten. We zouden het fijn vinden als Aimee ons nog eens mag bezoeken. Met vriendelijke groet Team St. Jozef Wessem"

Muzikaal contact Blauwververstraat Venray

"Afgelopen vrijdag 20 januari is Mirjam Aarts op onze woning geweest vanuit Erato.
Het was een geweldige middag. Ze speelt in op de behoefte van de bewoners. De kaakspieren zijn goed getraind. Sommige bewoners hebben zo'n schik gehad, dat ze af en toe moesten wachten (tot ze uitgelachen waren) om verder te kunnen zingen. Het is voor herhaling vatbaar. Bedankt namens Blauwververstraat in Venray. Groetjes Karin" 

Muzikaal contact Sneeuwheide Gennep 

"Muziektherapeute Leen Gelders is afgelopen zondag 22 januari bij ons geweest op de Sneeuwheide 5 en 7 om een muzikaal contact te verzorgen. We hadden een aparte ruimte waar 2 groepen (totaal +/- 8/9 personen) bij elkaar kwamen om van de muziek te genieten. We zagen dat iedere bewoner op zijn/haar eigen manier aan het genieten was. Iedereen mocht een instrument kiezen om zo mee te doen. 1 bewoner kwam zelf al met de accordeon binnen en had er heel veel zin in. We hebben gezongen en gedanst op de muziek. We hebben Genoten met de hoofdletter G. Kortom als wij dit muzikaal contact moment zouden moeten omschrijven in 1 woord: Geweldig!"

Zorglocatie Sevagram Zuid-Limburg

"Hallo, Erato is nu verschillende keren komen optreden bij ons op de projecten De Verbinding. Wij willen daarom graag onze complimenten even overbrengen. De muzikanten zijn zeer enthousiast en erg betrokken bij de deelnemers. Telkens weer bezorgden ze onze deelnemers een zeer prettige, muzikale, gezellige middag. Het is echt super om te zien hoe onze deelnemers, en wij zelf natuurlijk ook, genieten. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!" 

Zorginstelling locatie Noord-Limburg

"Vandaag werden onze bezoekers weer eens verrast met een muzikale ochtend! Altijd leuk! Jack was nog nooit bij ons geweest maar het ijs was snel gebroken. Met zijn gitaarspel en mooie stem had hij de aandacht snel te pakken en onze cliënten zongen al snel uit volle borst mee! De liedjes waren heel herkenbaar. Een leuke mix van vroeger en nu. Ook vielen een paar mooie luisterliedjes goed in de smaak. Weliswaar liedjes die men niet heel goed kende, maar die zeer gewaardeerd werden! Al met al weer zeker een succes! Altijd mooi om te zien wat muziek bij ouderen teweeg kan brengen! We kijken al weer uit naar de volgende keer!" 

Een reactie van brenger van muzikaal contact

"Gistermiddag , 20 juli, heb ik een Muzikaal Contact verzorgd bij Hospice Zenit. Er waren vijf gasten. Voor verschillende gasten en hun familie die op bezoek was heb ik op de gang gespeeld, wat ze erg waardeerden. De mevrouw van kamer 6 werd na enkele nummers die ik voor haar speelde veel rustiger en gaf aan de muziek heel mooi te vinden en ervan te hebben genoten. De meneer van kamer 7, zijn twee dochters en een kleinkind vonden de muziek prachtig en ook het feit dat ze een harp eens van zo dichtbij konden zien. Ik heb ze daarom ook allemaal even laten "spelen" op de harp. Meneer zei daarop: "Wat mooi dat ik een keer in mijn leven op een harp heb mogen spelen. Dat ik dat toch nog mee heb mogen maken". Ontroerend. Het was weer een prachtige dag."

Zorginstelling locatie Midden-Limburg

"Vandaag kwam voor het eerst Inge Stallinga bij ons. Onze bewoners willen altijd graag deelnemen aan deze middag. Inge deed het erg goed en voelde de bewoners goed aan. Ze speelde op de accordeon en zong ook opera... prachtig!!!! Onze bewoners hebben echt super genoten van dit optreden. Zelfs bewoners die bijna nooit lachen en weinig contact maken, reageren altijd erg goed op de muziekmiddagen van Erato. Eigenlijk zouden deze middagen veeeeeeeeel vaker moeten kunnen. Het is vaak erg moeilijk om deze doelgroep iets aan te bieden waar ze actief of/en passief aan deel kunnen nemen.  Wij zijn dan ook erg blij dat jullie regelmatig bij ons willen komen om onze bewoners te laten genieten van jullie muziek. Hopelijk zien we jullie nog vaak terug.  Namens alle bewoners van afdeling SUPER bedankt!!!!"

Zorginstelling locatie Noord-Limburg

"Beste Stichting Erato. Met blijdschap wil ik jullie graag vertellen hoe zeer wij met de bewoners genieten van de mooie muziek die hier gemaakt wordt door jullie. Vandaag nog heb ik gezien hoe bijna alle bewoners mee klappen op de muziek, een aantal van de bewoners kon zelfs de muziek meezingen! De muziek die jullie maken zorgt voor een gezellige en rustige sfeer die nog de gehele dag blijft hangen. Ook bied de muziek een ingang om tot gesprekken te komen met de bewoners over vroeger, hun muziek, hun leven en hun belevenis. Kortom, het is geweldig dat u de muziek mogelijk maakt met grote dank, ik weet zeker ook namens al onze bewoners!"

Zaterdag 1 september

"Met veel enthousiasme en vooral inlevingsgevoel heeft Math Craenmehr een fijn en intiem uurtje muziek verzorgd voor de bewoners van de afdeling. Vrolijke bekende liedjes maakte het dat de bewoners mee zongen Het is voor hun een feestje; niet te lang en niet te kort. We hopen dit nog vaak mee te mogen maken"

Zorginstelling Midden-Limburg

"Hallo Stichting Erato, De middag was zeer geslaagd. De mensen genoten er zichtbaar van. Grote glimlachen en iedereen zong mee. Er werden ook verzoekjes gedaan van bepaalde liedjes. De zanger met gitaar betrok iedereen erbij en deed het zeer leuk met een grapje. Vroeg ook waar de mensen vandaan kwamen en probeerde daar een liedje bij te verzinnen. Betrok de groep er goed bij! Voor herhaling vatbaar!"

Zorglocatie Zuid-Limburg

"Hoi Renate, Heb gisteren genoten van het optreden, zowel muzikaal maar ook de manier hoe ze de bewoners benadert. Heel lief en warm. Samen hebben we een reis gemaakt van Italië naar Oostenrijk en van Duitsland naar Nederland. Je zag de bewoners weer stralen bij bepaalde liedjes  Samen met het personeel 'geschoenkeld', gezongen en gelachen…. Verbindt bewoner en personeel ook op een bijzondere manier. Daarna hebben ze nog genoten van een ijsje……. De dag was geslaagd. Dank je voor wat jullie doen."

Zorglocatie Midden-Limburg

"Hallo Math, Je wilde weten hoe het is gegaan met Sacha (Mimakkus). Helemaal super, wat een erg mooie ervaring om te zien hoe er, ondanks dat ze de cliënten niet kent, contact werd gemaakt. Mooi hoe ze inspeelde op datgene wat er gebeurde bv 1 cliënt duwde haar weg, de muziek die ze op dat moment maakte vond hij niet prettig. Sacha reageerde hier heel erg goed op en legde het muziekinstrument opzij. Ze begon op zachte toon te zingen en je zag de cliënt zichtbaar ontspannen en het duurde niet lang of hij was helemaal aan het genieten. Sacha heel erg bedankt voor het ontzettend mooie uurtje"

Dagvoorziening Noord-Limburg

"Wat hebben we vanmorgen genoten !! Samen met z’n allen, gezongen, gelachen, heerlijk. Liedjes van vroeger, liedjes om vrolijk van te worden, liedjes waar je met weemoed aan terug denkt. Wat een mooie manier om herinneringen weer op te halen. Wat een mooie manier om je weer jong te voelen. Wat een mooie manier om eventjes weer je zorgen aan de kant te zetten, en te genieten van elkaar.  Namens ons allen van Dorpsdagvoorziening hartelijk dank voor dit  keukenconcert in de keuken van Dorpsdagvoorziening!"

Zorglocatie Zuid-Limburg

(Dit was een speciaal verzoek voor 1 enkel persoon die niet meer van zijn kamer kan komen) "Hoi Renate,  Alles is perfect gegaan. Dhr. en zijn echtgenote hebben genoten. Mooie muziek, zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel, ook namens meneer natuurlijk"

Zorglocatie Zuid-Limburg

"Beste mensen van muzikaal Erato.   Onze bewoners genieten enorm van jullie muziek. Bewoners die we doorgaans moeilijk kunnen bereiken, straalden bij het horen van jullie muziek. We kijken uit naar jullie volgend bezoek. Dankjewel."

Muziekmiddag zorglocatie Midden-Limburg

"Hoi Stichting Erato,  Wat is het toch fijn om mensen zóóó te zien genieten van jullie muziek. Het was weer een zeer geslaagde middag. Het mooiste moment vandaag was, dat onze oudste bewoonster (93) een traantje weg moest pinken, omdat ze zo geroerd was van een bepaald liedje wat ten gehore werd gebracht. Verder vonden alle bewoners het een schitterende middag, en als de mensen zich amuseren dan hebben wij ook weer een goeie dag. Bedankt voor de fijne, gezellige middag."

Bewegen op muziek door Lizette Deriks

"Lizette had informatie opgevraagd betreffende de doelgroep. Dit vond ik zeer positief omdat onze doelgroep nogal complex is. Lizette stelde zich persoonlijk voor aan iedere cliënt. Ze legde duidelijk uit wat we gingen doen. De oefeningen waren kort en duidelijk. Lizette betrok iedereen zoveel mogelijk. De muziekkeuze had een leuk thema; namelijk landen. Haar muziek leverde dus ook nog eens de nodige gesprekstof op. Al met al een geslaagde ochtend!"

Draaiorgel, verzorgd door Wim Vullers

"De drama/ toneelgroep heeft mogen genieten van het draaiorgeltje van Wim. Wim demonstreert zijn draaiorgel. Wij zongen af en toe mee bij bekende liederen. Het was ook interessant om te zien hoe een orgel werkt en wat de beweegreden was van Wim om zelf een orgel te maken. Wim verteld op een leuke en interessante manier. Onze cliënten stelde veel vragen. De ochtend vloog om en we hebben ervan genoten."

Deel deze pagina: LinkedIn

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!