Partners van stichting Erato: Holbox B.V.

16 november 2015

Logo_holbox.jpg

Nieuwe categorie sponsoren: Partners van stichting Erato: Firma Holbox B.V.

Stichting Erato Muzikaal Contact is in de tweede helft van dit jaar begonnen met een nieuwe categorie sponsoren namelijk: Partners van stichting Erato. Hiertoe behoren gerenommeerde bedrijven in de Provincie Limburg en zij verbinden zich voor een periode van 3 jaar aan onze stichting. Zij maken het o.a. mogelijk dat wij, na het wegvallen van subsidie van de Provincie Limburg, toch kunnen blijven doorgaan met het brengen van gratis muzikale contacten voor onze doelgroepen. Wij zijn hen dankbaar voor dit genereuze gebaar en willen deze bedrijven Partners graag aan u voorstellen. Er zijn echter ook ...enkele ...bedrijven die hieraan geen ruchtbaarheid willen geven, wat wij uiteraard zullen respecteren.

Als een van de eerste bedrijven Partners heeft zich de firma Holbox BV aangemeld en wij stellen hen hierbij graag aan u voor:

Holbox is een internationaal georiënteerd familiebedrijf dat sinds 1976 gespecialiseerd is in ontwerp, design en productie van displays. Vanuit onze centrale locatie in Echt en onze productielocatie in Gliwice (Polen) bedienen wij met ruim 400 medewerkers de Europese markt en zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige partner voor vele gerenommeerde bedrijven in Europa. Daarnaast heeft Holbox verkoopkantoren in Duitsland, België en Frankrijk.

Directeur Jan Hol: "Stichting Erato doet fantastisch werk en is zodoende een goed doel wat wij graag ondersteunen. Wij helpen graag om mensen met dementie, een verstandelijke of lichamelijke beperking, langdurig zieken en medemensen in de terminale (thuis)zorg een moment van geluk te laten beleven. Muziek en zang kunnen hierin een cruciale rol spelen en daarom is Holbox een trotse partner van Erato".

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!