Nieuwe Zilversponsor

8 februari 2013

logo_500_47997194 De Naobere logo

Stichting de Naobere te Grubbenvorst heeft zich op 8 februari 2013 als zilversponsor voor 3 jaar verbonden aan onze stichting. Wij bedanken hen hiervoor en heten hen welkom bij de club van zilversponsoren.

 

Stichting “De Naobere” heeft zich gespecialiseerd in de kleinschalige en persoonlijke opvang van mensen met een verstandelijk en/of meervoudig beperking en de verhuur van aangepaste rolstoelvriendelijke vakantiewoningen. Het unieke aan deze kleinschalig opgezette stichting is de rust en de gezelligheid die het uitstraalt door de groene omgeving, de ruimte en de dieren. Zij willen in de dagbesteding, in de logeeropvang en de vakantiewoningen de gasten een leuke en ontspannen tijd aanbieden. Voorop staat plezier, gezelligheid, huiselijke sfeer, persoonlijke ontwikkeling en aandacht. U kunt hen vinden in een prachtige woonboerderij in het buitengebied van Grubbenvorst.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!