Nieuwe Goudsponsor: Slagerij Crist Coppens

16 oktober 2013

crist.jpg

In het rijtje van nieuwe Goudsponsoren mogen we sinds 16 oktober ook Keurslagerij Crist Coppens uit Horst verwelkomen. Vanzelfsprekend onze hartelijke dank hiervoor.

De Keurslagerij is hun trots. Iedere dag doen Crist en zijn team hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Zij gebruiken altijd de meest verse ingrediënten voor eindresultaten van de beste kwaliteit. Hun passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in hun producten. Dagelijks staat een deskundig team klaar om klanten te helpen en van persoonlijk advies te voorzien. Naast het slagersvak heeft Crist een mooie hobby waar hij veel plezier aan beleeft en waarmee hij veel plezier brengt: Zingen! De zingende slager maakt er altijd een feest van! www.coppens.keurslager.nl

KEURLOGO[1].jpg

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!