MediReva nieuwe partner voor stichting Erato

2 januari 2016

Logo MediReva.jpg

Over MediReva

De MediReva Groep bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een uiterst professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

MediReva is een familiebedrijf met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen het leven van mensen veraangenamen. Klantenbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. ‘Uw beste hulpmiddelen zijn onze mensen’ is niet voor niets onze slogan. Vanuit deze overtuiging en ons DNA waarin respect, inzet, loyaliteit en positieve energie centraal staan, zien wij grote overeenkomsten met de ambities en initiatieven van Stichting Erato Muzikaal Contact. Wij dragen deze stichting dan ook een zeer warm hart toe. Om die reden heeft MediReva zich voor de komende drie jaren als Partner verbonden aan de stichting.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!