Dichterbij

5 februari 2013

Logo Dichterbij

Naast de Zorggroep en Proteion is Dichterbij een grote speler in de zorg in Noord Limburg. Op 5 februari jl. is tijdens een bijeenkomst met directeur H. Akkersdijk van Dichterbij, John Kathagen en René Hamers, besloten om te komen tot een intentieverklaring tot 1 januari 2014.

Dichterbij ondersteunt – in het stroomgebied van de Maas – mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten. Zij helpen hun cliënten met het nastreven van hun dromen, want dromen geven richting aan persoonlijke groei.

Henri Akkersdijk:

Mensen met een verstandelijke beperking hebben wij veel te bieden. In de plaatsen Horst, Venray, Bergen maar ook in omliggende dorpen zoals Grubbenvorst, Oostrum, Well en Afferden bieden wij ondersteuning op het gebied van wonen, dagbesteding en vrijetijdsbesteding aan. Ons doel is om bij te dragen aan een ongedeelde samenleving waarin de mens met een verstandelijke beperking is opgenomen. Het accent ligt steeds op de verbinding met de maatschappij. Speciale aandacht is er voor de ouder wordende cliënt. Wij specialiseren ons ook steeds meer in het bieden van de juiste ondersteuning aan cliënten met psycho-geriatrische en somatische aandoeningen.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de dienstverlening van Dichterbij Horst-Venray e.o.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!