DailyFresh Food diamantsponsor Stichting Erato Muzikaal Contact

30 november 2011

daily-fresh

Daily Fresh Food, Geleen ondersteunt financieel het initiatief van Stichting Erato Muzikaal Contact.Dankzij hun meerjarige financiële bijdrage is stichting Erato ook in 2012 in staat kleinschalige muzikale contacten te verzorgen bij o.a. De Zorggroep, Vivre, Proteion, Daelzicht, Dichterbij, diverse zorgboerderijen en Hospices in Limburg.

Het zijn muzikale contacten die een interactie bewerkstelligen tussen de artiest en de bewoner, in kleine groepen en soms één op één, voor die doelgroepen die niet in staat zijn om het reguliere aanbod van welzijn bij te wonen. Te denken valt aan dementerenden, gehandicapten, langdurig zieken en medemensen in de terminale fase.

Erato is Daily Fresh Food zeer erkentelijk voor hun bijdrage.

Door het binnenhalen van subsidies, fondsen en donaties vanuit het bedrijfsleven wil Erato de muzikale contacten kosteloos aanbieden in heel Limburg voor de betreffende doelgroepen. 

De heer Huub Dinghs, voorzitter Erato reikte op 1 december de ambassadeursplaquette uit aan de directeur de heer Devilee.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wilt u samen met ons zorgafhankelijke mensen mooie momenten van geluk geven?
Word ambassadeur en doneer op bankrekeningnummer NL 13 RABO 014.95.78.768 t.n.v. Stichting Erato Muzikaal Contact, Horst.

Alvast bedankt!